úterý 4. října 2016

Ragnard Rock Festival představuje několik dalších kapel



Francouzský festival Ragnard Rock Festival, který odstartuje 20. července příštího roku nabízí další informace ohledně line-upu. Mezi dosud potvrzenými kapelami tedy uvítejte rakouské post - depressive metalisty Harakiri for the Sky, kteří jsou čerstvě po vydání nové fošny "III: Trauma".





Z mrazivého Dánska se přivanou chladné větry v podobě jména Angantyr. Projekt, jenž vede postava známá pod jménem  Ynleborgaz (Make Change...Kill Yourself). V tomto projektu se sice umělec neprezentuje formou depressive black metalu, jako v případě Make Change...Kill Yourself, ovšem i tak se v případě Angantyr nejedná o nic slunečného. Chladný, syrový black metal plný zhouby a beznaděje.


 Z Běloruska se představí pagan/folk metalová skvadra Znich, která má na kontě čtyři dlouhohrající desky, nahrané od roku 1996. Poslední dosud vydaný materiál je EP "Slova Ziamli", které vyšlo letošní červen.



Dále se na francouzském pódiu vyjeví mocní Kawir z Řecka, vyprávějíc své příběhy o mytologii, bozích o nichž předávají své myšlenky formou atmosferického black metalu s folkovými ingrediencemi. Kapela propaguje svou poslední desku z letošního roku - "Πάτερ 'Ηλιε Μήτερ Σελάνα".



Norské Kampfar nikomu moc představovat nemusím, jedná se o norskou smetánku v rámci black metalu. Skupina představí svou poslední fošnu "Profan", která sklidila minulý rok kladné ohlasy. Kapela je velice úspěšná i na koncertních pódiích, proto je na co se těšit.



Ragnard Rock rovněž nabídne jednu žánrově ne zcela zapadající kapelu, pohybující se ve vodách doom/death metalu. Jedná se o švédské těleso Heavydeath, mající na kontě jednu desku, druhá spatří světlo světa v listopadu. V kapele účinkuje  Daniel Moilanen, kterého můžete znát z legendární Katatonie.


Z předaleké Israele přivandrují Melechesh. Kapela prezentující se exotickou formou metalu, v němž mísí vlivy folku ze svých končin do black metalu, okořeněného o thrash a death metalové prvky. Poslední dosud nahraný materiál formace je rok staré dílo "Enki".



Další informace brzy. 
FB event

Žádné komentáře:

Okomentovat